Innovative trofæplader fra en 100% dansk virksomhed

Torp Solution fremstiller funktionelle og unikke trofæplader i stål. Den lette montering uden brug af beslag, skruer eller værktøj gør dette produkt revolutionerende indenfor montering af trofæer. De 100% dansk fremstillede trofæplader er designet af familien Torp og findes i 3 modeller: Oval, Classic og Diamond. Her på vores shop kan du se de mange forskellige varianter af de 3 modeller og bestille dem direkte hjem til dig selv.  

Om Torp Solution

En virksomhed med mange års erfaring inden for jagt

Torp Solution er en innovativ, nyopstartet familie virksomhed, som designer og producerer unikke trofæplader til overkommelige priser.

Vores virksomhed består af en familie på fire, som med hver vores erfaringsgrundlag og kompetencer danner et stærkt fundament. Selvom vores virksomhed stadig er “ung”, har vi til sammen en stor portion erfaring indenfor både jagt, metal og design. Det er særligt gennem de mange års erfaring indenfor jagt,  idéen og visionen om de innovative trofæplader udsprang i første omgang: 

“Hvorfor skal det være så besværligt at montere min trofæ?? Hvorfor findes der ikke et stilfuldt design, som kan overbevise min kone om, at mit favorit trofæ skal have en plads i stuen?? Hvorfor kan jeg ikke have mit trofæ stående på skrivebordet, så jeg kan vise et af mine bedste minder frem?? Hvorfor findes der ingen trofæplader på markedet, hvor man kan have mere end et trofæ på samme plade??”

Dette er blot få af de spørgsmål, der gjorde, at vi tog springet og tog sagen i egne hænder. 

Mission & vision

Funktionalitet og stilfuldt design

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i trofæplader, hvor kvalitet, funktionalitet og stilfuldt design er i centrum. Vi sætter en stor ære i at levere et unikt produkt, der imødekommer dine forventninger som køber, – og produkterne er derfor udviklet på baggrund af vores egne erfaringer som jægere, metalproducenter og designere. 

Produkternes enkelte og stilfulde fremtoning er designet med henblik på, at dit trofæ skal kunne indgå som en smuk del af indretningen i dit hjem. Vis fx dine bedste jagtoplevelser frem med vores bordmodel på skrivebordet, integrer dit yndlingstrofæ i stuens udsmykning eller saml 5 af dine bedste jagtminder på én og samme plade. Med disse nye, stilfulde trofæplader er det kun fantasien der sætter grænser.

Vi er hele tiden stærkt fokuseret på at udvide, udvikle og opfinde nye funktionelle og innovative produkter – så husk at holde øje med vores webside.


Du finder os på

Torp Solution ApS
Håndværkervænget 11
6740 Bramming
Denmark

CVR 39113910
Kontakt os på

+45 2441 7978
info@torpsolution.com

Produkter

℗ © Copyright Torp Solution ApS.